Lokal trenerduo overtar A-laget

Knut Anders Andressen og Christian Prinz Johnsen er nye trenere for A-laget sesongen 2018.

Begge trenerne har de siste årene vært med som assistenter under Tor Arild og kjenner spillergruppa godt. Vi ser på det som en fordel at trenerne kjenner miljøet, hvordan treningskulturen er og hvordan laget har spilt gjennom de siste årene. Vi har jobbet med en intern og lokal løsning etter at det blei kjent at Tor Arild måtte gi seg som trener pga at det ikke kunne kombineres med hans nye jobb som sportslig leder i Øvrevoll Hosle.

Mye av Tor Arilds tanker og filosofi vil bestå videre med den nye trenerduoen, men de er klare på at de vil sette sitt preg på trening og spillestil. Vi har en godt etablert spillerstall og signalene tyder på at de aller fleste er med videre fra årets sesong. A-laget starter sesongen med spillermøte og trening 20. november.

Vi vil takke Tor Arild for de årene han har hatt i Ås Fotball, det har vært en periode preget av fremgang og stabilitet på A-laget, hvor vi har etablert oss blant de 10-12 beste klubbene i Østfold på seniornivå. Høydepunktene har vært flere, men opprykk fra 4. div i sesong 2 og 1. rune NM kamper på Ås Stadion mot Sarpsborg 08 og Fredrikstad FK i 2015 og 2016. Hadde det ikke vært for serieomleggingen hadde vi fortsatt vært et 3. div lag i 2017. Vi ønsker Tor Arild lykke til i ny jobb, og ser ikke bort fra at han vil bidra med sin erfaring og kunnskap for Ås Fotball også i fremtiden.

Les mer om den nye trenerduoen i vår samarbeidspartner Ås Avis.

Sponsor

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift